Как да използвате кола под наем, след като вече сте я наели?

Един от най-често срещаните въпроси, щом стане дума за наемането на автомобил в столицата е - какви са условията за ползване. Именно, за да получите най-пълни отговори на този въпрос - в следващите изречения ще му отделим специално внимание.

Като фирма, която се занимава с отдаването на различни автомобили на клиенти - нашата цел е да предоставяме удобство, комфортно пътуване и изрядно състояние на съответната кола под наем, която сте избрали. Това налага и постоянни грижи за колите, с които работим. В тази връзка - първото и най-важно условие, когато наемате превозно средство при нас, е да имате навършена 22-годишна възраст, 2 години стаж като шофьор и да ни представите валидни документи, като: лична карта или паспорт, и шофьорска книжка. След като сте преминали през тази стъпка, с която уверявате фирмата, че сте правоспособен шофьор - ето и как да използвате наетата от вас кола под наем за град София.

Първото и най-важно условие винаги е да спазвате законите за движение по пътищата, което ще рече ограничения, знаци, правила. Да не се качвате в колата под наем след като сте употребявали алкохол и да бъдете внимателни, докато сте на пътя, с оглед на вашето здраве и благосъстояние.

Естествено има и някои законови рамки, с които е добре да се запознаете. Да речем например това, че трябва да върнете наетия автомобил в срок. В противен случай, ако колата под наем не бъде върната в рамките на един ден след датат за връщане, без да сте уведомили фирмата за коли под наем - това се счита за присвояване. Наемодателят в такъв случай има право да се обърне към съответните органи. Още едно от условията за ползване гласи, че наемателят трябва да върне взетата кола под наем в София, както му е била предоставена. Това означава с пълен резервоар. При евентуално произшествие на пътя трябва да ни уведомите и да се обадите на 112.

Повече за останалите препоръки как да използвате взетата кола под наем от нас, можете да откриете в раздела "Условия за ползване" от сайта ни тук на rentacar-sofia.com.