Как да спестим пари и време от избора на добър рант а кар в София


 
Повечето хора, които наемат за първи път автомобил от рент а кар компания, не са запознати с една неприятна подробност, която често ще им струва допълнителни пари, нерви, време и още куп неудобства. Става дума за мястото от където вече поръчаният автомобил под наем ще бъде взет и върнат.
Голяма част от компаниите за автомобили под наем дори не ви съобщават, че ако искате в края на наемния период да издадете автомобила на място, различно от техен офис, това ще ви струва допълнителни такси. И то не говорим за малка сума, а за цифра, която може да бъде реципрочна на няколкодневен наем за автомобила.
Казвате си “ОК, какво пък толкова, ще върна автомобила в офиса им...” Много често обаче той е само един в София и не се намира близо до локацията на която пребивавате, не е и до летището или автогарата от където ще заминавате. Това освен неудобство, е и един допълнителен разход за таксита последствие, за да се предвижите до локацията, която ви е нужна. В такъв случай сте съгласни да заплатите въпросната доставка до адрес, на това разчитат и повечето компании, предлагащи автомобили под наем. Но тук идва неприятната новина, че както вече споменахме, тази такса не е никак малка и обикновено е около €20 на посока.
За разлика от почти всички останали компании, които първоначално “неволно” ви спестяват тази подробност, Rent a Car Sofia не просто ви информира за това, но дори ви подарява тази услуга. Да, всичко е напълно безплатно и когато наемете който и да е от автомобилите на компанията, за пет и повече дни, вие можете да го вземете и оставите на удобно за вас място. Дори това да бъде най-бюджетният Fiat Grande Punto, чиято цена започва от само €8 на ден.
(виж ТУК
В Rent a Car Sofia няма разлика дали наемате висока клас клас автомобил или бюджетен, като споменатия. В нашата компания отношението към клиентите е еднакво и за нас няма повече или по-малко скъпи клиенти. При нас всеки клиент получава персонално отношение и обслужване. В това можете да се убедите и сами, когато се свържете с нашите квалифицирани консултанти чрез телефонно обаждане, Viber или WhatsApp на номер 00359 876 200 377. Можете да използвате и нашата електронна поща sofiacars06@gmail.com
Да финализираме с една кратка сметка, която ще ви покаже колко ще спечелите, ако наемете автомобил от Rent a Car Sofia.  Да изберем бюджетен клас автомобил за период от 10 дни, колкото обикновено продължава една ваканция. За тази услуга ще трябва да платите общо €100, като ще можете да вземете и оставите автомобила на удобно за вас място, напълно безплатно. Ако обаче изберете друга компания, ще трябва да платите още €40 допълнителна такса за въпросното взимане и оставяне. Както и да го погледнете - това е еквивалента на 4 дни наем. Заслужава ли си?! А имайте предвид, че това не е единствената допълнителна такса, която има опасност да дължите към крайната сметка. В нашата статия “3 допълнителни такси, които ще спестите ако наемете кола под наем от Rent a Car Sofia”, ще разберете, още какви допълнителни разходи могат да ви очакват, когато наемате автомобил в България. А те оказва  се не са никак малко.