Киа излизат от средния клас автомобили с новия "Стингер"

Дързък дизайн разкрива луксозната изработка на най-новия модел на Киа - "Стингер". Представен само преди дни на автомобилното изложение в Детройт, автомобилът обещава да се превърне в сериозен конкурен на Ауди" А4, "Инфинити" Q50, "Лексус" IS, БМВ Серия 4 Гран купе, "Мерцедес" CLS и други.

За първи път компанията въвежда в свой модел лек автомобил задно предаване със самостоятелно задвижване на четирите колела 4х4. Залагат на мощни двигатели. Клиентите на компанията ще могат да избират между двулитров четирицилиндров с турбо и 255 конски сили или V6 с двойно турбо и 365 коня. V-образният мотор ще достига до 100 км/ч за 5,1 сек и ще развива максимална скорост 270 км/ч. Възможно е скоро да бъде произведен и изцяло електрически модел.

Луксозната, спортна Киа е снабдена с осемстепенна автоматична скоростна система. Окачването може да се регулира според случая. Шофьорите ще избират между еко, спортен, комфортен, умен и персонален режим на работа.

Комфортни автомобили под наем от София карс 06

Наред с луксозния кожен салон, производителите са предвидили и допълнителни екстри. Система ще предупреждава водача в случай, че го намери за уморен. Друга ще предотвратява евентуален сблъсък с автомобил отпред. А трета ще ви пази да не напуснете желаната от вас лента на движение.

В синхрон с концепцията на автомобила е и аудио системата. Отново клиента може за избира межд 3 предложения. За ценителите на кристално чистия и силен саунд инженерите от Harman/Kardon са предвидили мощност от 720 вата, външен усилвател и 15 тонколони. За първи път Киа ще използва и субуфери, вградени под седалките на водача и пасажерите.

Спрямо изискванията на нашите клиенти ние от София карс 06 се опитваме да предложим подходящата кола под наем, така че да задоволим и най-дребните предпочитания.