Над 1000 репатрака без лиценз в София

Каква пътна помощ оказват фирмите за отдаване на коли под наемВнимавайте на кого поверявате транспортирането на повредения ви автомобил, за да не се сдобиете с допълнителни повреди. Над 1000 самоделки кръжат по улиците и предлагат на аварирали автомобили „Пътна помощ“. Не лицензираните лица са близо два пъти повече от регистрираните в АПИ (Агенция „Пътна инфраструктура“). За цялата страна разрешително за извършване на услугата имат 520 автомобила. Със или без сертификат всички работят на еднакви цени, с разликата че нелегитимните не издават касови бележки или фактури, които при наличието на застраховка Авто каско, застрахователя би осребрил. Втората по-съществена разлика е, че возилата им са саморъчно пригодени и репатрирането на вече повредения ви автомобил често води до нанасянето на нови щети. Никой не упражнява никакъв контрол над тях, затова и обявите в интернет се увеличават всекидневно.

Rent a car sofia помага на пътяЦените за София варират от 30 до 50 лева за лек автомобил, а пробега извън града е допълнително по около 1,50 лв. на километър. През нощта двойно.

Истината е, че е трудно да различите обявите в интернет и сайтовете на редовните от нередовните коли предлагащи „Пътна помощ“. Нямат отличителни белези или знаци. Затова ние от Рент а кар София съветваме всички наши клиенти да се обръщат към застрахователя за препоръка на лицензирана фирма. А най-удобно е при сключване на застраховка „Авто каско“ да добавите и опция за безплатна пътна помощ. Това ще ви струва около 10 лева на година. А ако не ви се наложи да използвате застраховката ... още по-добре!