Борим задръстването с положително мислене

Често ли ви се случва, докато управлявате автомобил, да се чудите кой им е дал книжка на шофьорите около вас? Или са я намерили като подарък в Киндер сюрприз? Едно е сигурно, не сте само вие!спокойни-в-автомобил-под-наем

Все по-често срещаме нарушители на пътя, изнервени хора зад волана, вечно бързащи и закъсняващи. Готови да раздават обидни квалификации наволя, дори да излязат от автомобила си на средата на улицата, за да раздават правосъдие.

За съжаление картинката е типична за по-големите градове, където се образуват задръствания. Пиковите часове сутрин, когато хората отиват на работа и вечер, когато се прибират, се оказват истинско предизвикателство за психиката ни в забързаното ежедневие.

пътуване-с-кола-под-наемПредложението ни е просто. Приемете го за факт, какъвто е в действителност и опитайте да прекарате времето по-приятно. Пуснете си радио или диск с любими песни и им се насладете. Мислете за спомените, които ви навяват, местата на които ви пренасят и направете планове за нови. Пробвайте да ангажирате ума си с приятни мисли, вместо да стоите на полусъединител опитвайки се да минете метър напред. Колкото и да бързате и да се ядосвате няма да стане по-бързо. Даже напротив! Неприятното време тече много по-бавно. Ако имате слушалки към мобилния си телефон, обадете се на приятел, с когото да поговорите, може би и той виси в някое задръстване!? Както се казва, споделено нещастие е половин нещастие. И не забравяйте, че всички около вас вероятно се чувстват по същия начин. Освен, ако вече не са усвоили техниките на позитивното мислене.

с-кола-под-наем-в-задръстванеВсички наши автомобили под наем са снабдени със стерео уредба, поставка за GPS и мобилни телефони с hands free (свободни ръце). Ние от Rentacar-Sofia предлагаме на нашите клиетни при наемане на кола под наем от нашия автопарк, възможност за избор на дискове от богатата ни фонотека напълно безплатно. Защото за нас, вашето спокойствие на пътя е важно.