На почивка с кола под наем

Все по-често, семейства избират да наемат кола под наем за своята почивка, вместо да използват личния си автомобил или обществения транспорт. Причините са различни, но основните са удобството и сигурността на пътя.

Автомобил-под-наем-на-пътяНе е рядкост да знаем, че е необходимо да извършим някои ремонти или подмяна на консумативи по личния ни автомобил, които отлагаме за известно време. Кой не е навъртял няколко стотин километра, след като автомобилните техници са препоръчали смяна на ремъци, дискове , накладки или масло? С извинението, че сега времето не стига, а и не отиваме на дълъг път! Но тръгвайки на почивка километрите нарастват. Няма как на не напълно изряден автомобил да поверим живота си. Тогава удачното решение е да вземем кола под наем.

Всяка уважаваща себе си и своите клиенти компания подлага на щателна проверка всеки автомобил преди да бъде даден. Редовните технически прегледи и обслужвания не са просто документация, а реално извършени.

Зимните почивки в ски курортите не рядко подлагат на тест двигателя, акумолатора и гумите на колите. Заснежените и стръмни улички са истинско предизвикателство за по слабите автомобили. Дори една брънка в системата на возилото да се огъне, може да провали иначе прекрасната ски ваканция.

Поддържан-автомобил-под наемПрез летните месеци морските курорти са препълнени с туристи, които са готови да изживеят незабравимо приключение. Последната им грижа е дали са проверили всички чаркове и системи на колите си, дали температурите са високи и може ли двигателя да прегрее.

Друг съществен момент е дали ще успеете да поберете необходимия багаж във вашия автомобил. Ние винаги сме готови да помогнем. Може да наемете от нас автомобили с голям багажник, а също така и автобокс.

Ние от София Карс 06 гарантираме за надеждността на всички наши рент а кар автомобили. Подложени на всякакви метеорологични условия, те са стабилни и комфортни на пътя, готови да ви отведат до всяка желана от вас дестинация.