Нощното шофиране може да бъде, както удоволствие така и кошмар. Със сигурност ви се е случвало след няколко часа зад волана посред нощ да слезете от автомобила с главоболие.
Можем ли да кажем единодушно, че един от двата пола е по–добър шофьор? В никакъв случай! И двете тези биха намерили подкрепа в множество случки зад волана. За това нека погледнем нещата от фактическа гладна точка.
Ако до скоро от 0 до 100 под 3 секунди ускоряваха само болидите от Формула 1, то вече автомобили с подобни характеристики се разхождат свободно по улиците.
Емблематичната статуетка, символът на Rolls Royce датира не само от създаването на марката, а още от раждането на автомобилната индустрия през 1900г. Последните повече от 100 години изваяната женска фигура буди асоциации с думи като лукс, качество и надеждност.
Сигурно няма мъж на света, който не си е задавал въпроса „Как жените не виждат пламтящите в червено лампички по таблото докато са зад волана, а са в състояние да забележат от 50 метра захвърлен в най–тъмния ъгъл на стаята мръсен чорап?“.