Повечето шофьори са наясно с предупредителните лампички, които от време на време светват по таблото. Разнообразието на автомобили и модернизирането им води до някои проблеми, най-вече за водачите на коли под наем или тези, на които им се налага често да влизат от кола в кола.
Лугата и солта съсипват колите, обувките и лапите на четириногите ни любимци. Предлагаме ви няколко съвета, как да ги предпазим през снежния период, в който веществата са в изобилие по пътищата и тротоарите.
През последните години по пътищата на страната бяха монтирани най–различни камери. Някои за наблюдение, други за контрол, стационарни и мобилни. Със различни форми и различна дейност, но с една цел – войната по пътищата да се намали.
Едно от основните оплаквания на стопаните на домашни любимци е повръщането в автомобила. Дали е собствен автомобил, дали е взета кола под наем/rent a car или на някой роднина, проблема е доста неприятен.
Предстои ви да вземете кола под наем/rent a car и да пътувате заедно със своето куче? За да бъде пътуването ви приятно и безопасно, е важно да вземете предвид някои съвети за пътуване с кола заедно с куче, които споделяме с вас и се надяваме да ви бъдат полезни.