Любопитни факти за услугата коли под наем в София

Знаете ли как е възникнала услугата коли под наем, кога за първи път се е появила в София и каква е причината днес тя да е една от най-популярните услуги у нас? В случай, че не - то в днешната ни публикация ще ви представим някои любопитни отговори на зададените дотук въпроси.

Като фирма, която отдава коли под наем в София, ние от rentacar-sofia.com имаме дългогодишно наблюдение връху развитието на услугата в столицата. В интерес на истината, преди години тя далеч не беше толкова популярна, но благодарение на изгодните цени, които можете да откриете при нас и които са следствие от голямата конкуренция в тази ниша - все повече столичани започнаха да се възползват от вземането на кола под наем.

Любопитен факт е, че в зората на своето създаване, услугата коли под наем е била наистина революционна. От една страна, заради възможността да наемеш автомобил по всяко време за лични нужди, а от друга - тъй като колите по онова време никак не са били много на брой. И ако се чудите за коя епоха става въпрос - колите под наем като услуга възниква през далечната 1916 година от Джо Саундърс. И в тази връзка трябва да му благодарим, защото дори и днес, когато почти няма човек, който да не разполага със собствено превозно средство - да намериш изгодно коли под наем София е същинско удобство.

Друг интересен факт около услугата е, че в съвремието все повече жители на град София, които разполагат със собствен превоз се допитват до нас за коли под наем. Навярно, ако не ви е хрумвало досега ще се изненадате от това колко е удобно през летните дни да наемете по-голяма по размер кола под наем, за да пътувате свободно и спокойно с близки и приятели. В случай, че вие също се нуждаете от коли под наем за различни ситуации - ние с нашите предложения можем да ви помогнем да бъдете мобилни по всяко време. Доверете ни се.