Можем ли да спестим средства, вземайки кола под наем София?

За съжаление пестенето е част от живота в България. Навярно си спомняте поговорката "бели пари за черни дни". И в стремежа си постоянно да е материално подсигурен с някой скрит лев под матрака - българинът често пропуска факта, че не всички услуги, които се предлагат на пазара имат за цел да го ограбят. Например, знаете ли, че с услугата автомобил под наем София също можете да спестите?

Ако ви изненадахме с тази новина, то се радваме, защото тя е добра предпоставка да използвате по-често изгодните коли под наем, които предлагаме. А ето и един пример от действителността, който ще ви помогне да разберете по какъв начин спестявате средства с услугата кола под наем в столицата.

Както знаете почти няма столичанин, който да не разполага със свой личен автомобил. Една кола обаче обаче отнема доста средства от семейния бюджет за поддръжка, за гориво и винетка, и други. Колите ни под наем от своя страна биват изцяло обслужени и наемайки автомобил за столицата всъщност спестявате много. Единственият ви разход, който ще имате след вземането на кола под наем в София, бива за гориво. А това всъщност е и единственото ни условие при връщане на наетия автомобил - той да бъде с пълен резервоар, както сте го получили. От друга страна столицата се слави и със своите малко парко места. В центъра почти няма къде да паркираш, а ако намериш място, то задължително е част от някаква зона. Ако живеете именно в такъв район, то плащането за едно парко място на година е безсмислено, тъй като дори нямате гаранция, че ще бъде свободно, за да паркирате. В такива неприятни ситуации далеч по-евтино би ви излязло да наемете кола под наем София за временно ползване.

Навярно ще ви изненадаме приятно и с още една добра новина - при нас от www.rentacar-sofia.com за колкото по-дълго наемете даден автомобил, толкова по-малък наем плащате.Ако не вярвате, то не пропускайте да разгледате цените ни в зависимост от периода на ползване. Очакваме ви.