Не заслепявайте водачите движещи се срещу вас

Нощното шофиране може да бъде, както удоволствие така и кошмар. Със сигурност ви се е случвало след няколко часа зад волана посред нощ да слезете от автомобила с главоболие. Най-честите причини са две - фаровете ви не светят достатъчно добре и се напрягате допълнително за да компенсирате и втората - по време на пътуването водачите срещу вас често са „забравили“ да сменят дългите светлини с къси.

Безспорният бестселър Опел Астра дава блестящо решение на проблема. Новата Opel Astra е снабдена с иновационна система матрични светлини IntelliLux LED. Производителите твърдят, че техните фарове превъзхождат значително ксеноновите и халогенните и засичат обекти до 40 метра по-рано от тях, за да осигурят на водача допълнително време за реакция. Осветяват до 350 метра пред автомобила и реагират на насрещна светлина. Регистрират ли светлините на насрещно движещо се возило автоматично намаляват осветеността около него, така че да не заслепяват шофьора.

Тази иновация се въвежда за първи път в икономичния клас автомобили, с който Опел Астра се превръща в желан рент а кар автомобил.

Ние предлагаме 3 различни модела Астра. От нас можете да вземете Opel Astra комби под наем подходящо за семейни пътувания. Също така разполагме със Опел Астра седан и Опел Астра хечбек.